Megosztás

Cégünk 2015-ben kibővítette szolgáltatási körét és termékpalettáját a biztonságtechnikai rendszerekre.
Különös figyelmet fordítva arra, hogy csak minőségi, megbízható és nagy múltú márkák rendszereit forgalmazzuk és telepítsük.

Termékpalettánkon megtalálható az elektronikus vagyonvédelmi eszközök szinte teljes palettája. Felkészült, nagy tapasztalattal rendelkező műszaki csoportunk rendszerek tervezésénél is segíti Ügyfeleink munkáját.

 
Manapság az egyre romló közbiztonság miatt szeretteink és értékeink védelme egyre fontosabbá válik. A biztonságtechnika hatalmas fejlődésének köszönhetően ma már egy objektum elektronikus biztonsági rendszerrel történő védelme nem csak sokkal olcsóbb, mint az úgynevezett "élő erős őrzés", de sokkal megbízhatóbb is. Ezekre a biztonságtechnika problémákra kínálunk többféle megoldást.
 
 
 
A riasztó rendszer a biztonságtechnika legfontosabb része.
 Védi otthonát, vállalkozását, jelzi a behatolást.
Ezért fontos olyan riasztó rendszer kiválasztása, mely megbízhatóan és vakriasztás mentesen működik.
 
Beléptető rendszer, a magas szintű biztonságtechnika.
Ezért fontos olyan beléptető rendszer kiválasztása, mely költség hatékonyan szabályozza és ellenőrzi a védett területekre való bejutást.
 
Kamerás megfigyelő rendszer, a mindent látó biztonságtechnika.
Szemmel tartja otthonát, vállalkozását.
Ezért fontos olyan kamerás megfigyelő rendszer kiválasztása, mely éjszaka is kiváló minőségű felvételt készít, ezt biztonságosan tárolja, és az interneten keresztül akár a világ másik végéből figyelemmel kísérheti az Önnek fontos eseményeket.
 
Infra kerítés, ultrahangos kerítés, a láthatatlan biztonságtechnika.
Észrevétlenül öleli körül otthonát, vállalkozását.
Ezért fontos olyan infra, avyg ultrahangos kerítés kiválasztása, mely esztétikus megjelenésével illeszkedik a környezetbe, és a komfortérzés vagy a munka megzavarása nélkül óvja értékeit és vakriasztás mentes.

 

 

Go to top