Megosztás

A Gran Comp Hungary Kft. számítástechnikai, irodatechnikai eszközök kereskedelmével, számítógépes hálózatok telepítésével, karbantartásával és videófilm készítéssel foglalkozik. Cégünk célja, hogy a gyártóktól a vásárlóig eljutassa a minőségi, de egyben olcsó termékeket. Legfontosabb célunk, hogy a meglévő vevőinket azok megelégedésére megtartsuk, és újabbakat nyerjünk meg minőségi termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. 

Ügyfeleink elsősorban igényes magánszemélyek, kis- és középvállalkozások és néhány nagyvállalat. A vásárlás előtt tanácsot adunk és a célnak leginkább megfelelő eszközt ajánljuk, utána pedig segítünk abban, hogy a felhasználás zökkenőmentes legyen. Ügyfélkapcsolatainkat hosszú távra tervezzük, ennek alapja pedig a kölcsönös elégedettség. Régi partnereink kiszolgálása mellett keresünk olyan új ügyfeleket, akik megbízható beszállítót keresve szeretnék zökkenőmentessé tenni munkahelyi, otthoni számítástechnikai eszközök használatát.

 

Termékskála bemutatása
A vállalatvezetés mindig is törekedett arra, hogy a cég olyan számítástechnikai cégek termékeit árulja, melyek a maguk területén magas szintű technológiát képviselnek, elsőrangú technikai támogatást nyújtanak és termékkategóriájukban a világpiacon vezető szerepet töltenek be.
Jelenleg több mint 30 gyártó termékeivel állunk a vásárlók rendelkezésére. A kínálat folyamatos megújítása, frissítése, bővítése egy célt hivatott szolgálni: a lehető legjobb megoldások eljuttatását a felhasználókhoz.
Hat nagy termékcsoport szerepel a jelenlegi kínálatában: szoftverek, személyi számítógépek, perifériák, hálózati hardver eszközök, alkatrészek és kellékek ezen felül vállaljuk a lehető legjobb minőséget képviselve videófilm-készítését, a legmodernebb digitális eszközökkel.

Használt eszközök forgalmazása egyedülállóan garanciával!
Termékeinket kizárólag nyugat-európából származó márkás számítástecnikai termékek alkotják, melyeket bankokból, biztosítóktól és egyéb intézményektől cserélnek le az uniós előírások és céges filozófiák alapján.
Termékeinket olyan nevek fémjelzik, mint a Compaq, az IBM, a Hewlett Packard illetve sok más mellett a Dell, mely márkanevek elegendő garanciát adnak a megbízható működésre.
És ezeken felül használt termékeinkre egyedülállóan 6-12 hónap teljeskörű garanciát vállalunk!

Go to top