Megosztás

Elgondolkozott már azon, hogy megfelelő informatikai rendszert használ? Biztos abban, hogy a legmegbízhatóbb partnert bízta meg? Az ismerőse sem tudja elhárítani a hibákat?

Cégünk fő tevékenysége az informatikai rendszerek működtetése. Partnerünkké válásakor díjmentesen átvizsgáljuk rendszerét, majd az átadott dokumentációban ismertetjük cége rendszerének gyenge pontjait, javaslatot teszünk ezen hibák kijavítására, ezeknek elfogadása esetén a partnereink igényeit figyelembe véve a legoptimálisabb megoldást választva elvégezzük a fejlesztést.
A megbízható rendszerek esetében is sajnos előfordulhatnak meghibásodások, ezért a teljeskörű szerviz szolgáltatásunk segítségével, a lehető leggyorsabban gondoskodunk Ön helyett a hibás szerver, asztali pc, notebook, monitor, nyomtató, stb. javításáról, ill. annak esetleges gyors cseréjéről.

 

Fontos a gyorsaság?

Cégünk partnerei számára kiemelt gyorsaságot garantál, így a felmerülő hibákat rendszergazdáink a leggyorsabban elhárítják, Távsegítségünknek köszönhetően akár percek alatt kaphat megoldást problémáira, de helyszíni kiszállás esetén sem kell órákat várnia ránk. Napi munkavégzését nagymértékben befolyásolhatja, ha rendszere leáll, nyomtatója elromlik, monitora értelmetlen jeleket mutat csupán. Ne feledje cégünk szakembereire mindig számíthat, készséggel állunk rendelkezésére munkaidő után, hétvégén és munkaszüneti napokon is! Kérjen segítséget, vagy jelentse be a hibát telefonon, e-mailen, vagy a honlapunkon és szakembereink percek alatt elkezdik a hiba kijavítását!

 

 

Nyomon követhető munkavégzés

Cégünk hisz a tisztességes munkavégzésben és a precizitásban. Az elvégzett munkáinkról munkalap készül, mely alapját képezi a számla kiállításának, így Ön mindig csak pontosan annyit fog fizetni, amennyit dolgoztunk.

 

 

Eseti megbízás, vagy átalánydíj?

Havonta sok problémája van és szeretné az üzemeltetést havonta jól kalkulálható fix átalánydíjért? Vagy csak biztonságban szeretné tudni vállalkozását és csak esetenként van szüksége támogatásunkra? Mi mindenben a partnerei vagyunk! Az Ön igényeihez igazodva segítünk kiválasztani a megfelelő konstrukciót és személyre szabott árajánlatot adunk. Nincs más dolga, mint kérni tőlünk egy árajánlatot és a díjmentes rendszerfelmérést követően elkészítjük azt.

 

 

Helyszíni garancia

A nálunk vásárolt berendezésekre helyszíni garanciát vállalunk partnereink számára, így Önnek soha többé nem lesz gondja a garanciális ügyintézésre.

 

 

Miért jó az IT-Outsourcing, azaz az Informatika kiszervezése?

Az informatika kiszervezésére azért van szükség, mert sokszor komoly problémát jelent, hogy az ügyfél nem rendelkezik megfelelő szakemberrel, így elmarad a rendszer megfelelő karbantartása, fejlesztése, ill. a megfelelő segítségnyújtás a felhasználók számára. Mi nem megyünk szabadságra, több rendszergazdánk közül mindig lesz, aki segítségére lehet. És gondoljon bele, rendszergazdáink több év alatt több ezer hibát hárítottak el, mely biztosíték arra, hogy nagy tapasztalattal, gyorsan és nagy hatékonysággal fogják Önnél is elvégezni a javítást. A költségek pedig előre kalkulálhatóak, nincsenek járulékok, szabadságok, képzési hozzájárulások.

A komplett rendszerek üzemeltetése mellett a megrendelők igényeit figyelembe véve az alábbi lehetőségeket kínáljuk, de természetes lehetőség van ezen szolgáltatások tetszőleges kombinációjára is. Kérjen egyedi, személyreszabott árajánlatot, hogy a lehető legmegfelelőbb szolgáltatást kapja.

Szerver(ek) üzemeltetése

Hálózat karbantartás, üzemeltetés

Kliensgépek üzemeltetése

Fejlesztési koncepció elkészítése

Eszközök, kellékanyagok beszerzése

Telefonos segítségnyújáts

Adatmentés - Rendszerklónozás

Komplex vírus és kémprogram védelem

Távfelügyelet

 

Ha szolgáltatásaink elnyerték tetszését, nincs más dolga, mint keressen fel minket elérhetőségeinken és személyes találkozó alkalmával segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet!

Go to top