Megosztás

Mint minden elektronikai termék, így a számítógép időnként elromlik. Nagyon fontos, hogy ahogyan a gépjárművünket is, időközönként karban tartsuk.
 A szoftveres karbantartás mellett meghatározott időnként a hardveres karbantartással sok későbbi hiba előzhető meg. De a legnagyobb törődés ellenére is elromolhat számítógépünk. Mit tehetünk ilyenkor? Megbízható szervizt kell kellesnünk, akik gyorsan, lelkiismeretesen és kellő szakértelemmel el képesekk hárítani a hibát. De van, hogy munkaidő után, vagy hétvégén romlik el munkaeszközünk, nagyon sok kellemetlenséget okozva ezzel nekünk és még sok esetben nehézkes is számítógépünk szervízbe juttatása. Cégünk ezeket a problémákat igyekszik áthidalni, képzett szakembereink készséggel állnak rendelkezésére munkaidőn túl és akár hétvégén is, kérésére egyenesen az Ön otthonában/telephelyén is elvégezzük a javítást, vagy díjmentesen el, majd visszaszállítjuk számítógépét. Nincs más dolga, hívjon és mi a legrövidebb időn belül megjavítjuk elromlott eszközeit!

Fontos! Kismamáknak, nagycsaládosoknak és nyugdíjasoknak, továbbá visszatérő ügyfeleinknek kedvezmény adunk minden szolgáltatásunkból. Ha az önhibánk miatt nem tudjuk elhárítani, sem kiszállási, sem javítási díjat nem számolunk fel!

Go to top