A PARADOX riasztó rendszer az ország talán legismertebb és legmegbízhatóbb riasztó márkája.

A kanadai PARADOX SECURITY SYSTEMS világszerte a riasztó rendszerek legnagyobb újító, kutató és felesztő cégeként ismert. Több mint 100 országba szállítja a riasztó rendszereit. A cég 1989-es alapítása óta a riasztó rendszerek területén a világ egyik vezető cége lett, és a biztonságtechnika területén a minőség és a megbízhatóság jelképévé vált. Gyors növekedését és folyamatos sikerét, élenjáró kutatásainak, fejlesztéseinek és nem utolsó sorban egyszerűen kezelhető riasztó rendszereinek köszönheti.

Mivel nincs két egyforma épület és nincs két egyforma igény, ezért nem lehet két egyforma PARADOX riasztó rendszer sem. Önnek olyan riasztó rendszer kiépítésére van szüksége, ami az adott helyszínen hatékony, ami alkalmazkodik az Ön otthonához, vállalkozásához, életviteléhez és családjához.

Ne bízza a riasztó rendszer kiépítését akárkire, mert a legjobb PARADOX riasztó rendszer is csak akkor működik jól, ha hozzáértő gondossággal van megtervezve, szakszerűen van telepítve, és rendszeresen van karbantartva, ezért bízza szakemberre, forduljon hozzánk bizalommal!

Hogyan történik a megrendelés?

1. Vegye fel velünk a kapcsolatot
2. egy személyes találkozó alkalmával, az Ön igényei és a biztosítandó helyszín megismerése után egy személyre szabott árajánlatot adunk (költség és kötelezettség mentesen)
3. ha elfogadja az ajánlatunkat, akkor a megbeszélt időpontban elkezdjük a riasztórendszer telepítését