Megfelelően működik informatikai rendszere?
Megbízható partnerrel tartatja karban rendszerét?
Mindig ismerősöktől kér szívességet?

Rendelkezik adatvédelemmel?
Készül adatairól mentés?

Cégünk fő tevékenysége az informatikai rendszerek működtetése. Partnerünkké válásakor díjmentesen átvizsgáljuk rendszerét, majd az átadott
dokumentációban ismertetjük cége rendszerének gyenge pontjait, javaslatot teszünk ezen hibák kijavítására, ezeknek elfogadása esetén a személyes igényeit figyelembe véve a legoptimálisabb megoldást választva elvégezzük a fejlesztést.
A megbízható rendszerek esetében is sajnos előfordulhatnak meghibásodások, ezért a teljeskörű szerviz szolgáltatásunk segítségével, a lehető leggyorsabban gondoskodunk Ön helyett a hibás szerver, asztali pc, notebook, monitor, nyomtató, stb. javításáról, ill. annak esetleges gyors cseréjéről.


Cégünk partnerei számára kiemelt gyorsaságot garantál, így a felmerülő hibákat rendszergazdáink a leggyorsabban elhárítják, Távsegítségünknek köszönhetően akár percek alatt kaphat megoldást problémáira, de helyszíni kiszállás esetén sem kell órákat várnia ránk. Napi munkavégzését nagymértékben befolyásolhatja, ha rendszere leáll, nyomtatója elromlik, monitora értelmetlen jeleket mutat csupán. Ne feledje cégünk szakembereire mindig számíthat, készséggel állunk rendelkezésére munkaidő után, hétvégén és munkaszüneti napokon is!
Kérjen segítséget, vagy jelentse be a hibát telefonon, e-mailen, vagy a honlapunkon és szakembereink percek alatt elkezdik a hiba kijavítását!

Nyomon követhető munkavégzés

Cégünk hisz a tisztességes munkavégzésben és a precizitásban. Az elvégzett munkáinkról munkalap készül, mely alapját képezi a számla kiállításának, így Ön mindig csak pontosan annyit fog fizetni, amennyit dolgoztunk. Se többet, se kevesebbet. Így korrekt.

Eseti megbízás, vagy átalánydíj?

Havonta sok problémája van és szeretné az üzemeltetést havonta jól kalkulálható fix átalánydíjért? Vagy csak biztonságban szeretné tudni vállalkozását és csak esetenként van szüksége támogatásunkra? Mi mindenben a partnerei vagyunk! Az Ön igényeihez igazodva segítünk kiválasztani a megfelelő konstrukciót és személyre szabott árajánlatot adunk. Nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot, a többi a mi dolgunk! Elkészítjük ingyenes felmérésünket és ez alapján javasolunk Önnek csomagokat. Ugye milyen egyszerű?

Helyszíni garancia

Cégünk kimondottan megbízható márkájú és minőségű termékeket forgalmaz, ennek ellenére sajnos kisebb meghibásodások így is történhetnek. Ezért szerződéses partnereinknek, a nálunk vásárolt berendezésekre helyszíni garanciát vállalunk! A helyszínen javítjuk, vagy a szervízbe szállítjuk, így Önnek soha többé nem kell a garanciális javításokkal törődnie!

Miért jó az IT-Outsourcing, az Informatika kiszervezése?

Az informatika kiszervezésére azért van szükség, mert sokszor komoly problémát jelent, hogy az ügyfél nem rendelkezik megfelelő szakemberrel, így elmarad a rendszer megfelelő karbantartása, fejlesztése, ill. a megfelelő segítségnyújtás a felhasználók számára. Mi nem megyünk szabadságra, több rendszergazdánk közül mindig lesz, aki segítségére lehet. És gondoljon bele, rendszergazdáink több év alatt több ezer hibát hárítottak el, mely biztosíték arra, hogy nagy tapasztalattal, gyorsan és nagy hatékonysággal fogják Önnél is elvégezni a javítást. A költségek pedig előre kalkulálhatóak, nincsenek járulékok, szabadságok, képzési hozzájárulások.
A komplett rendszerek üzemeltetése mellett a megrendelők igényeit figyelembe véve az alábbi lehetőségeket kínáljuk, de természetes lehetőség van ezen szolgáltatások tetszőleges kombinációjára is.


Kérjen egyedi, személyreszabott árajánlatot, hogy a lehető legmegfelelőbb szolgáltatást kapja!

Szerver(ek) üzemeltetése
Kliensgépek üzemeltetése
Eszközök, kellékenyagok beszerzése
Adatmentés, rendszerklónozás
Távfelügyelet
Hálózat tervezése, kivitelezése, karbantartása, üzemeltetése
Fejlesztési koncepció elkészítése
Telefonos segítségnyújtás
Komplex vírus és kémprogram védelem