Mint minden, a körülöttünk lévő világ is folyamatosan változik. Akárhova is nézünk, minden új, vagy legalábbis megpróbálja ezt elhitetni velünk. Belegondoltunk valaha is abba, hogy miért van ez?

 

Mint minden, a körülöttünk lévő világ is folyamatosan változik. Akárhova is nézünk, minden új, vagy legalábbis megpróbálja ezt elhitetni velünk. Belegondoltunk valaha is abba, hogy miért van ez? A válasz nagyon egyszerű, a folyamatos változások miatt néha meg kell állnunk és újra kell értelmeznünk dolgokat, alkalmazkodnunk kell a jövő kihívásaihoz. Cégünknél úgy éreztük, hogy most jött el a pillanat, amikor kicsit el kell gondolkodnunk azon, mivel is tudnánk mi többet adni, mivel tudnánk jobbá tenni a világot? Nyilván ezek nagy szavak, viszont ha kicsiben is, de megpróbáljuk.

Mint észrevehették, honlapunkról eltűntek a folyamatos, naponta frissülő akciók, nem akarjuk Önöket ezzel traktálni, mindenhonnan ez folyik, ha bekapcsoljuk a televíziót, ha olvasunk egy újságot, ha valamit keresünk az interneten, vagy egyszerűen csak a kedvenc játékainkat elindítjuk okostelefonunkon és sorolhatnánk, mindenhol ez ér minket. Szeretnénk nyitni minden Kedves Ügyfelünk felé, szeretnénk azt is, hogy ha most nincs is szüksége semmire, de szívesen látogatná oldalunkat és érdeklődve olvasná cikkeinket. Nyíltan hirdetjük, hogy elég a rábeszélésből, hisz mindenkinek szabad akarata van! Mindig is elítéltük azon piacon lévő társainkat, akik a tudásukat arra használták, hogy a hozzá nem értő ügyfelekre mindenféle silány minőségű eszközt „ráerőszakoltak”.

Szeretnénk bizalmat kapni -  mely tudjuk nem megy az egyik percről a másikra -, majd erre rászolgálni. Azt reméljük bizalommal fognak kérdéseikkel és kéréseikkel megkeresni, melyeknek kiszolgálása után jó „szájízzel” fognak tőlünk távozni, ill. gondolni ránk.

 

Köszönjük, hogy elolvasták bejegyzésünket és reméljük, hogy egyet értenek velünk, megtisztelnek minket bizalmukkal és mindkét fél számára gyümölcsöző kapcsolatot fogunk tudni ápolni!