A mai világban mindenki spórolni akar, keresi az akciókat, de sokan elfelejtik az ár-érték arányt keresni, bele sem gondolnak abba, hogy a pár ezer forintos spórolás micsoda többletköltségeket okozhat számára.

Egy pár gondolatot osztanánk meg ezekről vásárlás előtt:

Nagyon sok számítástechnikai cég van Magyarországon, ezek között sajnos megjelent pár olyan is, aki a becsületes munka helyett a gyorsabb meggazdagodást választotta, nem visszariadva a vevők becsapásától sem. Ez a viselkedés sajnos az egész üzletágra rányomta a bélyegét, nagyon sok cég tönkrement azért, mert egyes vállalkozások olcsóbban adják a termékeket, mint amennyiért ő kapja meg nagykereskedőtől. Itt felmerülhet egy kérdés, hogyan lehetséges ez?

Sajnos több módszerrel verik át az ügyfeleket, tisztességtelen javakhoz juttatva magukat. Talán a leggyakoribb, hogy külföldi terméket értékesítenek használtként, így elkerülik az Áfa fizetést. Azon felül, hogy nem fizetnek adót, miért probléma ez a vásárlók számára, hisz látszólag olcsóbban kapják meg?

Sokan bele sem gondolnak abba, hogy egy biztos forrásból származó és egy ilyen pár ezer Forinttal olcsóbb termék között milyen óriási különbségek vannak. Mire gondolunk? Nem a termék minőségéről, hisz általában abban nem találni különbséget, hanem pl. az esetlegesen később elromlott eszköz garanciális javításában. Sok cég a külföldi árura bolti garanciát ad, az időtartam ugyan az, mint a gyártói garancia, az ügyfél is elégedett, viszont hónapok elteltével a hiba esetén a termék visszavitelekor szembesül azzal a vásárló, hogy kedvenc üzlete helyén már csak egy zöldséges üzlet van.

Mit lehet ilyenkor tenni? Igazából nem sokat. A termék forgalmazója jogutód nélkül megszűnt, a hatóságok sem tudnak mit tenni, hisz megszűnt a cég, sajnos teljes áron javíttathatja meg az ügyfél elromlott készülékét, vagy dobhatja el a készüléket, mert gazdaságtalan a javítása.

Tényleg megéri spórolni pár ezer Forintot pl. egy 150 000 Ft-os notebookon? Ezt mindenki döntse el maga.

 

Cégünk 100%-osan garantálja, hogy a nálunk vásárolt eszközök mind rendelkeznek magyarországi, gyártói garanciával, az ügyfeleink nyugodtak lehetnek.

Minőségi eszközök. Biztos forrásból. Szeretettel.