ColorVU_108px

Élénk, színes képek a nap 24 órájában.

A Hikvision ColorVU TurboHD kamerák kivételes, 0,0005 Lux érzékenységgel bírnak, így éjszaka is képesek a színes felvételre.
Teljes sötétség esetére beépített, fehér fényforrással világítják meg a területet, akár 40 méteres távolságig. A fix fókuszos ColorVU kamerák 2 megapixeles, 4in1 szabványú videojelet szolgáltatnak, és valós WDR-rel segítik a képalkotást.

 

ColosseumA pihenésre és kikapcsolódásra szolgáló helyek éjszakára gyakran veszélyessé válnak az óvatlan járókelők számára, de mi lenne, ha mostantól a sötétben is éles, színes felvételek készülnének, és nem kellene attól tartanunk, hogy a kásás, szürke és elmosódott képek miatt inkább a bűnözők érzik biztonságban magukat?

 


Ezen a helyzeten javít elképesztő mértékben a HIKVISION – ColorVU kamerák használata.

A kamerák több új forradalmi fejlesztéssel érik el a kívánt hatást.

Sokkal jobb fényáteresztő képesség.
A ColorVu kamerák objective rendkívüli fényáteresztő képességgel rendelkezik. Ez az érték a többszöröse a hagyományosan használt lencséknek.

Szóródás és tükröződésmentes kép!
Nagyon alacsony diszperziós értékkel rendelkező, minőségi optika került alkalmazásra, – amely meggátolja a beeső fények szóródását és tükröződését.

Magas fényérzékenységű optikai szenzor.
A ColorVU kamerák szenzora, fotoérzékenysége messze meghaladja az átlagos kamerákét, valamint az ISP-be (képfeldolgozó processzor) épített 3D DNR együttes hatása garantálja a magas képminőséget.

Fehér LED – akár 40 méter átfogással.
Továbbá a kamerák saját, meleg színhőmérsékletű, beépített, fehér LED fényforrással rendelkeznek, amellyel akár 40 méteres távolságból is színes felvételre képesek.

hikvision_colorvu_osszehasonlito

Mindezek azt eredményezik, hogy a ColorVU kamerák sikerrel alkalmazhatók olyan területeken is, ahol a gyenge megvilágítás ellenére szükséges a tökéletesen kiértékelhető felvétel, amely segítheti az események pontos dokumentáslását, legyen az egy közlekedési balesetben szereplő auto színe, típusa és rendszáma, vagy egy keresett személy arca.
 


hikvision_colorVu_650px

 

 

color_vu_bw_650px