HD88_szerelovel_108px

Piacon a legújabb, applikációból felügyelhető kamerás mozgásérzékelő.
A Paradox mindig is élen járt a lakásriasztó fejlesztések terén és az ügyfélközpontú megoldásokat tartotta a legfontosabbnak. Okosotthon megoldásai keretében számos vezérlés és eszközfelügyeleti opciót kínál, beleértve a videó- és hang felügyeletet is, melyet a Paradox – Insite Gold applikáció tesz elérhetővé. A Paradox legújabb ezirányú fejlesztése a HD88-as kamerával integrált kültéri mozgásérzékelő.

A HD88 a professzionális kültéri védelem mellé videó megfigyelési és ellenőrzési lehetőséget is kínál. Immár nem csak beltéren, hanem kültéren is lehetőségünk van HD videó kamerával kombinált mozgásérzékelésre, melynek köszönhetően bármikor és bárhonnan azonnali betekintést kapunk a védett területhez HD hang- és videó kapcsolaton keresztül. A rendszerbe illesztés nagyon egyszerű legyen szó, akár meglévő, akár új telepítésről.


 


 

HD88_konzollal_esovedovel_cikkA termék felszerelését a gyártó által kínált fali tartó (BR88O) nagymértékben megkönnyíti, amely előnyei, hogy a csatlakozó vezetékeket elrejti, valamint az érzékelő megfelelő irányának beállítása is nagyon egyszerű, mivel az érzékelő forgatható a konzolon.

A vezetékes BUS bekötése mellett az IP kamerához szükséges hálózat kialakítására vezetékes és WIFI-s kapcsolatot is használhatunk. A WIFI-s telepítési lépéseket QR kódos beállítás segíti, sosem volt egyszerűbb a kamera hozzáadása és paramétereinek beállítása, csak meg kell mutatnunk az applikációból a kódot és a hálózati paraméterek beállítása automatikusan megtörténik.

Így az sem akadály, ha meglévő lakásriasztó rendszerhez kell illesztenünk a kamerát, ahol nincs kiépített hálózati végpont (UTP kábel a kamera és a router között), ebben az esetben használhatjuk a már meglévő vagyonvédelmi vezetéket a riasztóközpont és az eszköz között, a helyi hálózathoz pedig WIFI-n csatlakozik a kameránk. Az eszköz hálózati kapcsolódása automatikus, Internet megléte esetén a HD88 automatikusan csatlakozik a SWAN szerverhez, a routerben nincs szükség semmilyen beállításra.

A Paradox HD88, beépített kamerájának és mikrofonjának köszönhetően 720p HD videó- és hangkapcsolatot biztosít a számunkra. Saját belső memóriáját használva akár 30 percet is rögzíthetünk, de van lehetőség a memória terület bővítésére akár 256 GB-os microSD kártya hozzáadásával, mellyel a tárolási terület és idő nagymértékben növelhető. A felvételeket ingyenesen tárolhatjuk egy Google Drive fiók használatával. A Google felhasználóknak ingyenesen 15 GB-nyi tárhely áll rendelkezésünkre (további igény esetén havi 690 Ft költséggel 100 GB-ra növelhető).
Egy Insite Gold rendszeren belül akár 16 db kamerát is csatlakoztathatunk, a beltéri és kültéri kamerák száma szabadon kombinálható a felhasználó igénye szerint.

Legfontosabb tulajdonságok:
• Kültéri kivitel IP65 védelemmel.
• Beépített LAN csatlakozó és WIFI interfész, telepíthető mindkét csatlakozási móddal
  (redundáns kommunikáció) vagy kizárólag WIFI-n keresztül.
• Videó folyam (stream): HD (720p), H.264 kódolás, HD audió.
• 30 perc rögzítése a saját belső memóriában.
• Bővíthető memória 16–256 GB-os microSD kártyával.
• Ingyenes Google Drive használat a felvételek tárolására.
• Dupla PIR mozgásérzékelés.
• Kisállat immunitás.
• 3 mp elő-rögzítés esemény által indított felvételeknél.
• Akár 16 db kamera minden rendszerhez.
• Folyamatos (24/7) rendelkezésre állás a Paradox SWAN szerverének köszönhetően.
• Day / Night funkció, IR megvilágítás 10 m-ig.