More Demos

Services

Cégünk fő tevékenysége az informatikai rendszerek működtetése.


Partnerünkké válásakor díjmentesen átvizsgáljuk rendszerét, majd az átadott dokumentációban ismertetjük cége rendszerének gyenge pontjait, javaslatot teszünk ezen hibák kijavítására, ezeknek elfogadása esetén a személyes igényeit figyelembe véve a legoptimálisabb megoldást választva elvégezzük a fejlesztést. A megbízható rendszerek esetében is sajnos előfordulhatnak meghibásodások, ezért a teljeskörű szerviz szolgáltatásunk segítségével, a lehető leggyorsabban gondoskodunk Ön helyett a hibás szerver, asztali pc, notebook, monitor, nyomtató, stb. javításáról, ill. annak esetleges gyors cseréjéről.

Cégünk szakmai segítséget nyújt a megfelelő termékek kiválasztásában – mindezt versenyképes áron.


Vállaljuk a termék ingyenes házhoz szállítását, valamint garanciális meghibásodás esetén is ingyenesen intézünk minden problémát a gyártóval vagy a hivatalos szakszervizzel.

Mindez nem csak a multinacionális cégek kiváltsága, ahol a hozzáadott érték alapvető elvárás a kereskedelemmel szemben, hanem ezt a többletszolgáltatást a KKV és az állami szférabeli partnereink is élvezhetik.

 

Szervíz szolgáltatásaink keretén belül cégeknek és magánszemélyek egyaránt kínálunk megoldást elromlott készüléke javíttatásában.


Cégeknek lehetősége van általánydíjas szerződés keretén belül is igénybe venni szolgáltatásunkat, a többi rendszergazdai szolgáltatásaink mellett egyaránt.

Mi házhoz megyünk és ott oldjuk meg a problémát. Így Ön láthatja, hogy munkatársunk mit csinál, és kérdéseket tehet fel. Nem kell sokat várakoznia, mire egy szerviz felhívja Önt, hogy kész van a számítógépe. Mi azonnal segítünk a helyszínen. Készséggel állunk rendelkezésére bármilyen nemű informatikai kérdéseben, és 100%-ban hiteles és megbízható választ kap!

 

Cégünk a számítástechnikai eszközök kereskedelme és üzemeltetése mellett a professzionális audio és video eszközökön alapuló rendszerek tervezésével, értékesítésével, integrációjával, és teljes körű műszaki támogatásával foglalkozik.


A megcélzott piaci szegmensek között legjelentősebb a professzionális és a broadcast rendszerek szállítása helyi televíziók és video stúdiók, ill. rádióállomások számára. Az elmúlt évtizedben világossá vált számunkra, hogy a broadcast ipar a jövőben nem létezhet informatikai alapú megoldások nélkül, ezért folyamatosan igyekszünk e két termékcsoportot minél jobban közelítettni egymáshoz, hogy megrendelőink igényeit minél ésszerűbben és tökéletesebb módon kielégíthessük.

Cégünk 2011-től  egyedülálló módon Komárom-Esztergom megye hivatalos viszonteladója a Darim és Grass Valley termékeknek.

2017-ben bővítettük palettánkat és elkezdtük a Szálloda TV szolgáltatásunkat, mellyel szállodáknak, panzióknak és kis közösségeknek kínálunk kis televíziós fejállomásokat megfizethető áron.

Cégünk legfiatalabb üzletága a biztonságtechnika. 2015-ben döntöttünk úgy, hogy a számítástechnikai és audiovizuáltechnikai eszközök mellett elkezdjük a biztonságtechnikai termékek forgalmazását, tervezését, telepítését és karbantartását.


Üzleti filozófiánk szerint mindig is próbáltunk megbízható, innovatív és egyben megfizethető termékeinkkel megkönnyíteni Ügyfeleink mindennapjait, viszont ezen termékcsoportok beveztésével nem csak megkönnyíteni szeretnénk, hanem biztonságossá is tenni emberei életét, cégét és az otthonát is.

Termékeink sokszínűsége miatt javasoljuk kérdésével forduljon hozzánk bizalommal és egy személyes találkozó és állapotfelmérés után személyre szabott árajánlatot készítünk!


 

Egy optimálisan működő – költséghatékony, egyben minden munkafolyamatot maximálisan támogató – informatikai infrastruktúra kialakítása átfogó látásmódot és nagy szakértelmet igényel.


Jóllehet a szervezetek többsége működőképes az adhoc módon vásárolt és összeállított IT eszközök segítségével is, de a fennakadások, váratlan problémák a leggyakrabban a komplex szakértő tervezés hiányából adódnak. Tüzet oltani pedig mindig költségesebb és nehezebb feladat, mint megelőzni azt. Ezért forduljon hozzánk bizalommal, hogy nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítségével a lehető legjobb megoldást választhassa!

JSN Medis 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework