Cégünk a számítástechnikai eszközök kereskedelme és üzemeltetése mellett a professzionális audio és video eszközökön alapuló rendszerek tervezésével, értékesítésével, integrációjával, és teljes körű műszaki támogatásával foglalkozik.


A megcélzott piaci szegmensek között legjelentősebb a professzionális és a broadcast rendszerek szállítása helyi televíziók és video stúdiók, ill. rádióállomások számára. Az elmúlt évtizedben világossá vált számunkra, hogy a broadcast ipar a jövőben nem létezhet informatikai alapú megoldások nélkül, ezért folyamatosan igyekszünk e két termékcsoportot minél jobban közelítettni egymáshoz, hogy megrendelőink igényeit minél ésszerűbben és tökéletesebb módon kielégíthessük.

Cégünk 2011-től  egyedülálló módon Komárom-Esztergom megye hivatalos viszonteladója a Darim és Grass Valley termékeknek.

2017-ben bővítettük palettánkat és elkezdtük a Szálloda TV szolgáltatásunkat, mellyel szállodáknak, panzióknak és kis közösségeknek kínálunk kis televíziós fejállomásokat megfizethető áron.