More Demos

Hírek

HD88_szerelovel_108px

Piacon a legújabb, applikációból felügyelhető kamerás mozgásérzékelő.
A Paradox mindig is élen járt a lakásriasztó fejlesztések terén és az ügyfélközpontú megoldásokat tartotta a legfontosabbnak. Okosotthon megoldásai keretében számos vezérlés és eszközfelügyeleti opciót kínál, beleértve a videó- és hang felügyeletet is, melyet a Paradox – Insite Gold applikáció tesz elérhetővé. A Paradox legújabb ezirányú fejlesztése a HD88-as kamerával integrált kültéri mozgásérzékelő.

A HD88 a professzionális kültéri védelem mellé videó megfigyelési és ellenőrzési lehetőséget is kínál. Immár nem csak beltéren, hanem kültéren is lehetőségünk van HD videó kamerával kombinált mozgásérzékelésre, melynek köszönhetően bármikor és bárhonnan azonnali betekintést kapunk a védett területhez HD hang- és videó kapcsolaton keresztül. A rendszerbe illesztés nagyon egyszerű legyen szó, akár meglévő, akár új telepítésről.

ColorVU_108px

Élénk, színes képek a nap 24 órájában.

A Hikvision ColorVU TurboHD kamerák kivételes, 0,0005 Lux érzékenységgel bírnak, így éjszaka is képesek a színes felvételre.
Teljes sötétség esetére beépített, fehér fényforrással világítják meg a területet, akár 40 méteres távolságig. A fix fókuszos ColorVU kamerák 2 megapixeles, 4in1 szabványú videojelet szolgáltatnak, és valós WDR-rel segítik a képalkotást.

Azonnali kezdéssel keresünk főként pályakezdőket a következő munkakörökbe:

- Informatikus

- Ügyfélkapcsolati ügyintéző

 

Esztergomban található fiatalos csapatunkba keresünk dolgozni vágyó új kollégákat.

Rendelkezel érettségivel? Pályakezdő vagy? Rugalmas munkaidőt szeretnél? Akkor jelentkezz!

JSN Medis 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework